6 nieuwe elektrische auto's in 2024

6 nieuwe elektrische auto’s in 2024

Audi a6 e-tron

Blog delen

Het jaar 2023 zit er bijna op en dat betekent dat we alvast vooruit kunnen kijken naar wat 2024 te bieden heeft aan nieuwe elektrische auto’s. De productie blijft wereldwijd toenemen, dus het is zeker de moeite waard om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. In deze blog nemen we je mee naar wat er zoal aankomt aan elektrische auto’s in 2024!

Overzicht:

  1. Audi A6 E-Tron
  2. Citroën e-C3
  3. Fiat 600e
  4. Peugeot e-3008
  5. Ford Explorer
  6. MINI Cooper
  7. Offerte aanvragen

Audi A6 E-Tron

De Audi A6 E-Tron onderscheidt zich door de combinatie van luxe en innovatie. Met een gestroomlijnd design en geavanceerde technologieën biedt deze elektrische sedan een verfijnde rijervaring. Zo beschikt de Audi A6 E-Tron over een geavanceerd lichtsysteem. De lampen voor en achter produceren enorm veel licht dankzij Digital Matrix LED en OLED-technologie, en er zitten verschillende interessante snufjes ingebouwd op het gebied van licht. Een voorbeeld is dat projectors fietsers kunnen waarschuwen als de portieren worden geopend. Tot slot haalt de auto een actieradius van maar liefst 700 kilometer!

Audi a6 e-tron

Citroën e-C3

De Citroën e-C3 blinkt uit in zijn iconisch design, prijs en is een ideale keuze voor stedelijke mobiliteit. Deze Citroën biedt een duurzaam alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, milieuvriendelijke auto voor dagelijks gebruik. De auto is geproduceerd in Europa, dus hoeft ook geen lange weg af te leggen vanuit bijvoorbeeld Azië, wat ook weer bijdraagt aan de duurzaamheid van dit model. Met 320 kilometer is de actieradius van deze auto wel wat lager dan andere modellen in deze lijst, maar gelukkig is hij dankzij de snellaadfunctie binnen 26 minuten tot 80% opgeladen. Het is bovendien een van de goedkoopste in deze lijst met een relatief lage startprijs van 21.340 euro (inclusief subsidie).

Fiat 600e

De Fiat 600e biedt een compacte oplossing voor milieubewuste consumenten. Met zijn kenmerkende Italiaanse flair is dit model ideaal voor stadsbewoners die op zoek zijn naar een efficiënte en wendbare elektrische auto met een vleugje stijl. Ook beschikt de Fiat 600e over meer ruimte dan u misschien gewend bent, met 5 deuren en 5 stoelen. Leuke toevoeging: het interieur van de auto kan dankzij LED verlichting met zo’n 64 kleurencombinaties opgeleukt worden. Met een actieradius van 600 kilometer is de Fiat ook nog eens in staat je een aardig eind op weg te brengen.

Peugeot e-3008

De Peugeot e-3008, gepland voor release in 2024, is een elektrisch voertuig dat de bekende esthetiek van de Peugeot 3008 SUV combineert met eigentijdse elektrische technologieën. De auto wordt aangedreven door een elektrisch aandrijfsysteem dat streeft naar een evenwicht tussen prestaties en efficiëntie, met een focus op een aanzienlijke actieradius van 525 kilometer. Later komt er een model op de markt met een 100% elektrische Long Range motor met een actieradius van maar liefst 700 kilometer.

Ford Explorer

De elektrische Ford Explorer is een nieuwe stap voor Ford in hun weg naar een volledig elektrische reeks auto’s in 2030. Dit model combineert ruimte met duurzaamheid en is ideaal voor liefhebbers van SUV’s. Met geavanceerde technologie en een krachtige elektrische aandrijflijn biedt dit model een milieuvriendelijke optie voor gezinnen die ruimte en prestaties willen. In de auto is kofferbakruimte tot 450 liter.

MINI Cooper

De elektrische MINI Cooper behoudt zijn klassieke stijl en wendbare rijgedrag. Dit maakt het een ideale keuze voor liefhebbers van compacte auto’s die op zoek zijn naar een elektrische variant met iconisch design en het kenmerkende rijplezier van MINI. De auto heeft 4 zitplaatsen en haalt tot 402 kilometer actieradius.

Bent u geïnteresseerd in een laadpaal om uw elektrische auto te voorzien van energie? Neemt u eens een kijkje op onze werkzaamheden-pagina om te zien wat wij voor u kunnen doen. Wij bieden mooie producten om u te ondersteunen in de perfecte elektrische auto-ervaring! 

Offerte aanvragen

Vraag in sléchts 3 klikken vrijblijvende offertes aan

(Ook als u nog geen elektrische wagen bezit)

Deze website en uw gegevens zijn veilig

Veelgestelde vragen over hybride- en benzine rijden

Er komen heel veel elektrische auto’s op de markt in 2024. In deze blog bespreken we 6 uiteenlopende en interessante modellen: de Audi A6 E-Tron, Citroën e-C3, Fiat 600e, Peugeot e-3008, Ford Explorer en de MINI Cooper. 

Via het aanvraagformulier kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!

Dien uw offerte-aanvraag in via ons aanvraagformulier

U ontvangt vrijblijvende offertes van onze gecertificeerde installateurs

Bij goedkeuring van een offerte wordt het laadstation geleverd en/of geïnstalleerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *